Despre compania "Azur Translogistic" S.R.L.

Despre Noi

Compania "Azur Translogistic" S.R.L., înregistrată la 13.12.2010, efectuează în numele și pentru terțe persoane, declararea mărfurilor, prezentarea lor pentru vămuire, garantarea achitării drepturilor de import / export, precum și alte operațiuni de mediere în domeniul vamal.

Clienții noștri sunt întreprinderile industriale, importatori generali a produselor petroliere, importatori de electrocasnice, firme de construcție, producători de produse agricole, corpuri diplomatice și consulate, misiuni de caritate, operatori naționali de servicii de comunicație și telefonie, precum și alte persoane juridice.

Compania "Azur Translogistic" S.R.L. a reușit să consolideze un colectiv tînăr și unit, capabil să implementeze, idei și proiecte de orice complexitate, avînd în spate o vastă experiență în activitatea vamală, a cărei nivel de calificare este menținut la standarte ridicate prin cursuri de pregătire și instructaje periodice în domeniu. Astfel, specialiștii nostri, rămîn permanent motivați să se perfecționeze pentru a obține și mai înalte realizări.

Înțelegem că dezvoltarea este un punct-cheie pentru orice companie, astfel, am deschis oficii și în alte localități ale Republicii Moldova, pentru a satisface orice cerințe care pot veni din partea clienților noștri.
La moment compania poate oferi servicii la următoarele Posturi Vamale:


- BV CHIȘINĂU


Post Vamal Industrială - 2070
Post Vamal Cricova - 2080
Post Vamal Petricani - 2090
Post Vamal Aeroport - 2030
Posturile Vamale de la Toate Oficiile Postale - 2100

- BV REZINA


Post Vamal Rezina - 2190
Post Vamal Rezina (pod) - 2220

- BV LEUȘENI


Post Vamal Leușeni-Albița - 2030

- BV CAHUL


Post Vamal Giurgiulești-Galați - 3020
Post Vamal Giurgiulești-Reni - 3030
Post Vamal Giurgiulești feroviar - 3040
Post Vamal Giurgiulești (port) - 3042

- BV OTACI


Post Vamal Otaci-Magelau - 1120
Post Vamal Otaci (PVF) - 1180


Încă de la înființare, compania "Azur Translogistic" SRL și-a propus să ofere servicii și produse competitive, optime, care să corespundă exigențelor Dumneavoastră.

Ca urmare, avînd la bază o mare varietate de servicii acordate, și o echipă bine pregătită, suntem la dispoziția Dumneavoastră pentru a ajuta și a facilita dezvoltarea companiei Dumneavoastră.


Misiunea Companiei

Obiectivele Companiei